Den Spanske Hest

DKK 200,00

Den spanske hest var i mere end 2000 år den mest efterspurgte ridehest i alle Europas kongehuse. I de sidste hundrede år er den blevet henregnet til de eksotiske racer, men for tiden oplever den en bemærkelsesværdig renaissance. Læs  mere om kongernes hest, hestenes konge..

97 på lager

Beskrivelse

Den Spanske Hest

Den spanske hest var i mere end 2000 år den mest efterspurgte ridehest i alle Europas kongehuse. I de sidste hundrede år er den blevet henregnet til de eksotiske racer, men for tiden oplever den en bemærkelsesværdig renaissance. Dens imponerende fremtræden, dens usædvanlige temperament og villighed til arbejde såvel som dens uovertrufne evner for den klassiske ridekunst gør den idag igen til den foretrukne hest for mange hesteelskere.

Hvad enten man bruger den til køresport, i den klassiske dressur eller simpelthen som hestepartner af den særlige slags, opfylder den spanske hest alle forventninger.

Brigitta Millán-Ruiz har nære familiære bånd til Spanien og har elsket den spanske hest fra barnsben. Hun har drevet Østrigs største stutteri for spanske heste, er medlem af det spanske avlsforbund og stifter af avlsforbundet i Østrig.

Yderligere information

Vægt 1000 g