The Spanish Horse – living and working with…

DKK 299,00

Denne bog fyld med fotos og dejlig tekst om den vidunderlige spanske hest er bestemt værd at læse for dig, som er vild med de spanske heste.Fyldt med beretninger om spanske heste, traditioner omkring avl og ridning i Spanien og dejlige fotos af det hele.

98 på lager

Beskrivelse

Living and working with The Spanish Horse

Denne bog fyld med fotos og dejlig tekst om den vidunderlige spanske hest er bestemt værd at læse for dig, som er vild med de spanske heste.

Bogen beretter på dejligste vis om den helt særlige connection, der er mellem menneske og hest i Spanien. Om menneskets helt særlige kobling til hesten – på spansk hedder en gentleman en “caballero” – samme ord for ridder eller adelsmand – og ordet betyder samtidig rytter eller hestemenneske. Det siger jo i sig selv en del om menneskets syn på hesten og den opførsel, som burde udspringe deraf…

Du kan læse om den spanske hests kultur, traditioner, lære at flette haler og røgte på ægte “spansk” vis, og bogen er fuld af fotos af hestens udsmykning, traditionel rytterbeklædning, og de forskellige ridediscipliner beskrives også og illutreres også.

En dejlig bog at læse, og vi nordboere kan ikke undgå at komme til at længes efter sol og varme, appelsiner i vejtræerne, latinoer med drømmende øjne og hestebetvingende evner. Den spanske hest er en drøm – denne bog får drømmen til at gå i opfyldelse. They do exist – and so does the life and tradition around them….

Yderligere information

Vægt 1000 g